VSR Kennisevent

21 mei 2019, Circl Amsterdam

Circulariteit is het thema dat centraal staat tijdens het VSR Kennisevent dat op dinsdag 21 mei a.s. wordt gehouden in Circl te Amsterdam. Graag nodigen wij u van harte uit voor deze dag.

Circulariteit zal op verschillende gebieden uitgebreid aandacht krijgen: in algemene zin, facility management en in de schoonmaakbranche. Tijdens verschillende sessies zullen de thema's uitgelicht worden door ZKH Prins Carlos de Bourbon de Parme, Yvette Watson van PHI Factory, Rob Stevens van WEPA Nederland en Frank Dobbelsteijn van Returnity.

De kennisdag zal voor uitsluitend VSR Leden om 9.15 uur starten met een korte Algemene Ledenvergadering, waarna om 9.30 uur het ochtenddeel van het Kennisevent zal worden geopend door dagvoorzitter Diane van Dijk.

Na de lunch zal het middagdeel van het VSR Kennisevent voor alle genodigden worden gestart met een toelichting van Merijn van den Berg, directeur Circl. Daarna zal Egidio Bundel, Program Developer Zero Waste van Circl een inleiding houden over zero waste kantoorpanden en plastic-loze/-arme werkplekken.

Een rondleiding door Circl staat vooralsnog onder voorbehoud aansluitend op het programma, waarna de borrel gehouden zal worden in de Rooftopbar van Circl.

Bekijk de website van het VSR Kennisevent, het uitgebreide programma en meer informatie over aanmelden.

Deel dit agenda item