VSR Mijn VSR

Op 20 mei vindt het VSR Webinar 'Werk heeft het gebouw verlaten' plaats. Check de webinar website voor alle informatie.

Graag nodigen wij u uit voor het webinar 'Werk heeft het gebouw verlaten' dat VSR op donderdag 20 mei a.s. organiseert van 14.00 - 16.00 uur.

Onder dagvoorzitterschap van Diane van Dijk (CSU en voorzitter VSR) ontvangen we keynote spreker Jitske Kramer. In een paneldiscussie onder leiding van Rita Brouwer (Hago en bestuurslid VSR) met Harold Coenders (Colliers), Petra de West (HEYDAY) en Diane van Dijk zal verder gesproken worden over het thema 'Werk heeft het gebouw verlaten', het boek dat Jitske Kramer schreef tijdens de tweede gedeeltelijke lock down in oktober 2020. Over hoe corona ons in een collectieve wereldwijde cultuurshock stortte en wat de impact hiervan is op ons werkende leven. Het thuiswerken kreeg een vlucht. Hoe pas je jouw organisatiestructuur hierop aan? Hoe geef je leiding op afstand? Wat kun je nu doen om er op de lange termijn beter uit te komen? Hoe behoud je de trots op de organisatie en de verbinding met je team, ook als je elkaar weken en soms maanden niet kunt zien? Is dit een crisis of een transformatie? Welke nieuwe rituelen zijn nu nodig?

Check hier alle details op de website van het webinar.
Deelname is gratis en iedere deelnemer ontvangt na aanmelding gratis het boek 'Werk heeft het gebouw verlaten' geschreven door Jitkske Kramer.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht