VSR VSR
Lang French Lang English

SSK en VSR organiseren op dinsdag 3 oktober a.s. de jaarlijkse Controleurs- en Inspecteursdag. De dag is toegankelijk voor controleurs en inspecteurs die zijn opgenomen in de registers van SSK.

Controleurs- en Inspecteurs die zijn opgenomen in het register van de Stichting Schoonmaakkwaliteit zijn van harte uitgenodigd en hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Met name het delen van praktijkervaringen staat op deze bijeenkomst centraal.

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst zullen we aandacht besteden aan de actualisering van het Indicatief Meetsysteem Primair Onderwijs (IMPO) van VSR en aan het gebruik van VSR-KMS-software en clusters van kleine locaties. Vervolgens wordt in interactieve sessies een aantal zaken besproken waar controleurs en inspecteurs in de praktijk mee te maken krijgen.

Als u vragen heeft over VSR-KMS die tijdens deze dag besproken kunnen worden dan wordt u van harte uitgenodigd om deze per mail door te geven aan het VSR-secretariaat (info@vsr-schoonmaak.nl). De opzet van de dag is immers dat er ruimschoots aandacht wordt besteed aan vragen die bij de controleurs en inspecteurs leven.

Klik hier voor het programma en meer informatie.

Aanmelden
Heeft u geen persoonlijke uitnodiging ontvangen en wilt u wel deelnemen omdat u bent opgenomen in het register van de Stichting Schoonmaakkwaliteit? Graag ontvangen wij uw aanmelding via info@vsr-schoonmaak.nl

Bron: VSR en SSK

Deel dit nieuwsbericht