VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

Op woensdag 7 september 2022 organiseerde VSR in de Tinfabriek in Naarden het VSR-Zomerevent.

De aftrap werd verzorgd door Diane van Dijk, voorzitter van VSR. Ze stipte kort aan waar VSR zoal mee bezig is. Zo lopen er onderzoeken over microplastics bij bedrijfsmatig wassen van microvezeldoeken, bevochtigde microvezeldoeken bewaren en kruisbesmetting door het vouwen van microvezeldoeken Daarnaast is VSR met internationale partners bezig met een ‘global cleaning and hygiene library’, een webinar over desinfecteren met UV-C, een enquête naar scholingsbereidheid onder schoonmaakmedewerkers en een geactualiseerde auditlijst voor de VSR-KMS. En natuurlijk de marketingcampagne ‘Schoonmaak doe(t) je goed’, om de kwaliteiten van de leden van VSR nog eens goed te benadrukken en om niet-leden te interesseren voor de activiteiten van VSR.

Vervolgens kwamen de broers Milan en Patrick van der Meulen aan het woord die de aanwezigen meenamen in hun visie op de het actuele onderwerp van klimaat- en energietransitie.

Nadat zeven leveranciers van schoonmaakmiddelen en -materialen hun laatste innovatie(s) in een sneltreinvaart aan de bezoekers konden tonen werd het wederom geslaagde Zomerevent afgesloten met de traditionele netwerkborrel.

Een impressie van het Zomervent, inclusief foto’s, treft u hier.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht