VSR VSR
Lang French Lang English

In het eerste VSR Digimagazine laten deskundigen hun licht schijnen over het belang van hygiëne. Dat doen ze aan de hand van hun presentaties tijdens het Hygiëneforum dat eind vorig jaar plaats vond. Het Hygiëneforum is georganiseerd door NVZ-Schoon | Hygiënisch| Duurzaam, Schoonmakend Nederland en VSR met als locatiepartner RAI Amsterdam.

Het Hygiëneforum moet naast een periodieke kennissessie steeds meer een platform zijn dat continu informeert over het belang van goede hygiëne. Ook het Digimagazine draagt bij aan ons doel om kennis te delen over dit belangrijke onderwerp.

Al jaren werken NVZ, VSR en Schoonmakend Nederland aan het benadrukken van een goede hygiëne en het positief op de kaart zetten van het schoonmaakvak. Een goede hygiëne wordt bereikt door op de juiste plekken en op de juiste manier schoon te maken. Dit is niet alleen de taak van de professionele schoonmaker, maar van iedereen. Door COVID-19 is het belang van hygiëne en schoon voor de gezondheid en welzijn op de kaart gezet en dat moeten we vasthouden!

In het Digimagazine leest u het sfeerverslag van het Hygiëneforum dat op 4 oktober 2021 plaatsvond in RAI Amsterdam, interviews met alle acht workshopgevers en onze voornemens om hygiëne en het schoonmaakvak op de kaart te houden.

Lees hier het VSR Digimagazine.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht