VSR Mijn VSR

De meeste bedrijven doen schoonmaak niet zelf. Dat hebben ze uitbesteed aan professionals; aan een schoonmaakbedrijf. Het schoonmaakbedrijf volgt een schoonmaakprogramma dat met de opdrachtgever is afgesproken. In dat programma staat hoe vaak en wat moet worden schoongemaakt. In andere gevallen is alleen beschreven wat het beoogde resultaat dient te zijn. Hoe kan de opdrachtgever weten of de schoonmaak inderdaad volgens deze contractuele afspraken wordt uitgevoerd?

Daarvoor heeft VSR het kwaliteitsmeetsysteem VSR-KMS opgesteld. In de brochure “Meten van schoonmaakkwaliteit” zijn alle ins en outs van dit VSR-KMS beschreven: van opleiding en certificering van inspecteurs via het VSR-Keurmerk tot en met bemiddeling, het melden van klachten en misstanden en geschillenbeslechting. De brochure is met name bedoeld om (potentiële) opdrachtgevers te informeren over VSR-KMS.

De brochure is in gedrukte vorm te verkrijgen via het secretariaat van VSR, of download hier de digitale versie van de brochure "Meten van schoonmaakkwaliteit".

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht