VSR VSR
Lang French Lang English

Interclean Amsterdam is hét schoonmaak- en hygiëne-evenement van het jaar en dat mag u niet missen! Met 900+ exposanten, 11 beurshallen, meer dan 30.000 verwachte bezoekers, ruim 100 kennissessies, 4 podia en bezoekers uit 120+ landen is Interclean Amsterdam het grootste en meest invloedrijke zakelijke netwerkplatform ter wereld voor de schoonmaak- en hygiënebranche.

Nog nooit zoveel exposanten en activiteiten
Interclean Amsterdam is dit jaar grootser dan ooit, met een recordaantal exposanten die de laatste innovaties en technologieën tonen én demonstreren. Op het gebied van robotica, duurzaamheid, desinfectie en nog veel meer. Alles wat nodig voor het creëren van een schone, en bovenal gezonde leef- en werkomgeving! De producten en innovaties komen tot leven in de diverse demogebieden zoals de Robot Arena, de Healthcare Cleaning Demo en het Interclean Experience Festival.

De volledige exposantenlijst: https://www.intercleanshow.com/amsterdam/exhibitor-list

Alle activiteiten: https://www.intercleanshow.com/amsterdam/programme/activities

Maak kennis met de nieuwste trends en branche-inzichten
Op Interclean Amsterdam 2024 vindt u alles wat u nodig hebt om voorop te lopen in uw vakgebied. Ontdek wat experts te vertellen hebben over de laatste trends die de toekomst van de professionele schoonmaakindustrie vormgeven. Luister naar waardevolle inzichten van gerenommeerde sprekers, die u zeker zullen inspireren om grenzen te verleggen en opmerkelijke resultaten te behalen. Thema’s die behandeld worden zijn onder meer Digitalisering, ESG, Gezondheidszorg en Desinfectie.

Het gehele programma: https://www.intercleanshow.com/amsterdam/programme

Meer dan alleen zaken doen: een feestelijke gelegenheid om te netwerken, vol sociale interactie en ontspanning
Op Interclean Amsterdam gaat het niet alleen om zaken doen. Het gaat ook om verbinding maken en het opbouwen van een levendige gemeenschap. Netwerk met collega-schoonmaakprofessionals van over de hele wereld in de Interclean Social Club, een speciale plek om nieuwe relaties op te zetten en waardevolle samenwerkingen aan te gaan, met live muziek, stand-up comedy en een pubquiz. Het is de perfecte manier om na een drukke beursdag tot rust te komen, te netwerken met branchegenoten en te genieten van entertainment. En niet te vergeten Feel Good Friday, inclusief openingsspeech, een heerlijke walking lunch en speciale drankjes met wereldberoemde scheidsrechter Bjorn Kuipers!

Mis het niet en registreer je nu!
Leden en relaties van VSR kunnen zich gratis aanmelden via deze link.

Tot in Amsterdam, van 14 tot 17 mei!

Deel dit nieuwsbericht