VSR VSR
Lang French Lang English

Op 28 mei 2024 organiseert de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) haar jaarlijkse Voorjaarsevent. De VSR-carrousel “De mens centraal: opleiden, ontwikkelen en investeren in medewerkers” neem een prominente plaats in het programma in. Heeft jouw organisatie initiatieven en ideeën die gericht zijn op dit onderwerp? Meld je dan aan om deze in de VSR-Carrousel toe te lichten.

Opzet VSR-carrousel
Alle VSR-leden en overige gasten die aan het VSR Voorjaarsevent deelnemen gaan in groepjes van ongeveer 15 personen (we verwachten 80 – 100 deelnemers) langs de “podia” om van de betreffende bedrijven en organisaties in een kort tijdsbestek (maximaal 15 minuten) te vernemen met welke acties en -ideeën de bedrijven en organisaties hun medewerkers ondersteunen om zich verder te ontwikkelen, hoe ze investeren in de medewerkers en op welke wijze en welke soort opleidingen ze de schoonmaakmedewerkers aanbieden. Deze “carrousel” staat gepland tussen 15:15 en 17:00 uur en herhaalt zich dus ongeveer 5 keer.

Heb je initiatieven en ideeën op het gebied van opleiden, ontwikkelen en investeren in medewerkers? En wil je deze zichtbaar maken aan 80 tot 100 deelnemers, gerelateerd aan de schoonmaaksector? Meld je dan aan via info@vsr-schoonmaak.nl.

Deel dit nieuwsbericht