VSR Mijn VSR

Mijn VSR oftewel mijn.vsr-schoonmaak.nl is het interactieve platform voor en door leden van VSR. Het platform is een community die uitsluitend toegankelijk is voor medewerkers van leden van VSR.

Met deze VSR community maken we samen het netwerk nóg sterker en hebben de leden de mogelijkheid om met elkaar in gezamenlijkheid, in besloten kring of thematisch van gedachten te wisselen. Ook willen we via dit platform actuele informatie en documenten delen zoals de nieuwste onderzoeken en publicaties. Dit doen we ruim voordat deze in de kennisbank van de website worden gepubliceerd.

In de handleiding “mijn.vsr-schoonmaak.nl in vogelvlucht” wordt verduidelijkt hoe u een persoonlijk profiel kunt aanmaken, groepen kunnen worden gemaakt en berichten kunnen worden geplaatst etc. Die handleiding kunt u vinden op mijn.vsr-schoonmaak.nl. Heeft u daartoe nog geen toegang, dan kunt u hierover contact opnemen met het secretariaat door een mail te sturen aan info@vsr-schoonmaak.nl

Er zijn vele mogelijkheden waarmee wij de onderlinge kennisdeling tussen leden en ledengroepen denken te bevorderen, dus mocht u vragen en/of suggesties voor verbetering/aanpassing hebben met betrekking tot de mogelijkheden en functionaliteiten van mijn.vsr-schoonmaak.nl, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Klik hier om naar Mijn VSR te gaan.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht