VSR VSR
Lang French Lang English

Bent u ook zo benieuwd hoe anderen hun medewerkers begeleiden en hen faciliteren in hun ontwikkeling? Hoe ze in mensen investeren en opleiden? Kom dan op dinsdagmiddag 28 mei vanaf 13.30 uur naar De Groene Afslag in Laren waar een aantal VSR-leden, organisaties en bedrijven hun ideeën en initiatieven tijdens het VSR-Voorjaarsevent in een “carrousel” met u zullen delen. In al die carrousel-onderdelen staat het inspireren van “De Mens” in de schoonmaakbranche centraal.

Daaraan voorafgaand neemt Ariane van Mancius ons mee in de wereld van de jongere generatie; Gen Next. Wat drijft deze generatie? Hoe vertaal je die drijfveren naar diensten, naar personeelsbeleid? Ariane van Mancius is eigenaresse van Now New Next. Ze houdt zich met name bezig met positionering en trendanalyses met een scherp oog voor de veranderde consument (Gen Next).

Bekijk hier het uitgebreide programma van het VSR-Voorjaarsevent.

Voorafgaand aan het VSR-Voorjaarsevent is er vanaf 12.30 uur een korte Algemene Ledenvergadering die uitsluitend toegankelijk is voor leden van VSR.
Het VSR-Voorjaarsevent wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Alle actuele informatie is te vinden op de website van het VSR Voorjaarsevent.

Aanmelden
Bent u een relatie van VSR en heeft u nog geen uitnodiging ontvangen, klik dan hier om een mail te sturen aan het secretariaat zodat wij u een persoonlijke uitnodiging kunnen mailen.

VSR-Carrousel
Thema "De mens centraal: opleiden, ontwikkelen en investeren in medewerkers"
Met deelname van de volgende bedrijven:
SVS | Zuiver Opleidingen | Gom Learning & Development | Leviy | Next Level FM | RAS | Agentschap Facilitair Bedrijf Vlaamse Overheid

Deel dit nieuwsbericht