VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

VSR nodigt u graag uit voor het VSR Voorjaarsevent op dinsdag 18 april a.s. vanaf 14.00 uur bij Het Zendstation in Lopikerkapel

Het event staat volledig in het teken van duurzaamheid. Met Alycia Biekram hebben we een kritische key-note spreker die vol passie de wereld elke dag socialer en duurzamer probeert te maken. Alycia is (programma)manager duurzaamheid en sociale impact binnen Facilicom. Zij is ook actief bij Facilitair Management Nederland (FMN) in het expertteam Duurzaam & Sociaal. Wegens succes herhalen we ook de inspiratie carrousels die ditmaal in het teken staan van duurzaamheid. Tijdens de VSR-Duurrzaamheidscarrousel worden via 5 presentaties best-practices en idee├źn gedeeld over duurzaamheid. Het event wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Bekijk het uitgebreide programma van het VSR Voorjaarsevent op de eventwebsite voor alle actuele informatie. De leden en relaties van VSR hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heeft u interesse om deel te nemen en geen uitnodiging ontvangen, klik dan hier om uw interesse aan ons kenbaar te maken, we mailen u dan graag een persoonlijke uitnodiging.

We zien u graag op 18 april a.s. in Lopikerkapel!

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht