VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

Op 14 maart vindt aansluitend aan het Keurmerkhoudersoverleg de Controleurs-/Inspecteursdag van VSR en de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) plaats. Met name het delen van praktijkervaringen staat op deze bijeenkomst centraal. Daarbij wordt in interactieve sessies een aantal zaken besproken waar controleurs en inspecteurs in de praktijk mee te maken krijgen. Voor deze bijeenkomst worden alle gecertificeerde VSR-KMS-Controleurs en -Inspecteurs uitgenodigd die bij de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) zijn geregistreerd. Via de persoonlijke aanmeldlink in de uitnodigingsmail die binnenkort wordt verstuurd kunnen ze zich registreren voor deelname aan de bijeenkomst.

Op 14 maart vindt aansluitend aan het Keurmerkhoudersoverleg de Controleurs-/Inspecteursdag van VSR en de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) plaats.

Met name het delen van praktijkervaringen staat op deze bijeenkomst centraal. Daarbij wordt in interactieve sessies een aantal zaken besproken waar controleurs en inspecteurs in de praktijk mee te maken krijgen.

Voor deze bijeenkomst worden alle gecertificeerde VSR-KMS-Controleurs en -Inspecteurs uitgenodigd die bij de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) zijn geregistreerd. Via de persoonlijke aanmeldlink in de uitnodigingsmail die binnenkort wordt verstuurd kunnen ze zich registreren voor deelname aan de bijeenkomst.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht