VSR Mijn VSR

Op 28 mei organiseerden SSK en VSR de jaarlijkse kennisbijeenkomst voor gecertificeerde kwaliteitscontroleurs en/of kwaliteitsinspecteurs die bij SSK zijn geregistreerd. Het voornaamste doel van de bijeenkomst is om met elkaar van gedachten te wisselen over de toepassing van VSR-KMS in de praktijk.

Hoewel de bijeenkomst deze keer niet fysiek kon worden georganiseerd maar digitaal plaats vond en de interactie tussen de deelnemers dus anders is, werd er toch naar hartenlust in vier “break out rooms” gediscussieerd over praktijksituaties met betrekking tot VSR-KMS.

Onder de inspirerende leiding van de deskundige workshopbegeleiders Els Nys, Lydia Huizinga, Ineke Meijerink en Fred Singels werden praktijkvragen behandeld als

“Mag je bij een controle gebruik maken van een UV-lamp als je meer wilt of van een spiegeltje zien of als je er niet goed bij kunt om het direct te kunnen zien?”

“Kan ik de controle met een collega-inspecteur uitvoeren? Twee weten immers meer dan één?”

“Kondig je de controle vooraf ook bij het schoonmaakbedrijf aan in afstemming met de opdrachtgever?”

Benieuwd naar de antwoorden? Via https://mijn.vsr-schoonmaak.nl/ kunnen de gecertificeerde kwaliteitscontroleurs en/of kwaliteitsinspecteurs de antwoorden op deze en nog een heleboel meer veel gestelde vragen vinden.

Bron: VSR en SSK

Deel dit nieuwsbericht