VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

Ook op maandag 9 mei vindt aansluitend aan het Keurmerkhoudersoverleg de Controleurs-/Inspecteursdag van VSR en de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) plaats.

Met name het delen van praktijkervaringen staat op deze bijeenkomst centraal. Daarbij wordt in interactieve sessies een aantal zaken besproken waar controleurs en inspecteurs in de praktijk mee te maken krijgen.

Paul de Waal (hoofd Pers, Events en Communicatie BOVAG) zal voorafgaand aan die interactieve sessies een korte plenaire toelichting geven op het BOVAG-Keurmerk. Daarbij komen thema’s aan de orde over de acceptatie van het keurmerk in de markt en hoe dat is/wordt gerealiseerd, welke inhoudelijke kwaliteitseisen de BOVAG aan het Keurmerk stelt en hoe de BOVAG die eisen dan handhaaft.

Voor deze bijeenkomst zijn alle gecertificeerde VSR-KMS-Controleurs en -Inspecteures uitgenodigd die bij de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) zijn geregistreerd. Via de persoonlijke aanmeldlink in de uitnodigingsmail kan men zich registreren voor deelname aan de bijeenkomst.

Bron: VSR en SSK

Deel dit nieuwsbericht