VSR Mijn VSR

Bent u ook zo benieuwd naar de laatste innovatie(s) in de schoonmaakbranche die met name bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit van de sector?

Kom dan op 7 september naar De Tinfabriek in Naarden waar een aantal VSR-leden u tijdens het VSR-Voorjaarsevent in een “Innovatiecarrousel” laat kennismaken met hun nieuwe middelen, materialen en machines!

Voorafgaand aan de Innovatiecarrousel, neemt Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz ons mee in zijn wereld van business creativiteit en innovatie met uitstapjes naar de professionele schoonmaakwereld. Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was hij onder meer betrokken bij KPMG en bij de Erasmus Universiteit.

Bekijk het uitgebreide programma hier op de website van het VSR Voorjaarsevent.

Voorafgaand aan het VSR-Voorjaarsevent is er een korte Algemene Ledenvergadering die uitsluitend toegankelijk is voor leden van VSR. Het VSR-Voorjaarsevent wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

De leden en relaties van VSR zijn via een persoonlijke mail uitgenodigd voor deze dag. Hebt u ook interesse om deel te nemen en geen uitnodiging ontvangen, stuurt u dan een mail aan het VSR secretariaat via info@vsr-schoonmaak.nl zodat wij u een uitnodiging kunnen sturen.

We treffen u graag op 17 mei a.s. in Naarden!

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht