VSR VSR
Lang French Lang English

VSR nodigt u graag uit voor het VSR Zomerevent dat op woensdagmiddag 4 september a.s. vanaf 14.00 uur plaats vindt bij UP Events in Weesp.

Frans Goenee, inspiratiemanager van de Efteling, zal tijdens het event een uniek kijkje geven in de wereld van de Efteling.

Frans is sinds 1989 in dienst bij het sprookjesachtige Efteling in Kaatsheuvel. In 2009 is hij aan de slag gegaan als conceptmanager horeca. Daar geeft hij creatieve invulling aan nieuwe en bestaande horeca-concepten. Hij maakt al lange tijd deel uit van unieke horecaconcepten die een belangrijk onderdeel vormen van de Efteling. In 2014 is hij op eigen initiatief naast conceptmanager ook inspiratiemanager geworden. Zijn kracht zit hem in de mens en hen laten zien wat echte passie is en het op een authentieke wijze het verhaal vertellen over cultuur, DNA en het bewandelen van kromme wegen. Op 63-jarige leeftijd barst hij nog van de ambitie en met zijn Brabantse gastvrijheid en echtheid wil hij graag medewerkers begeleiden om superfans te creƫren.

Programma
Bekijk hier het actuele programma van het VSR-Zomerevent op de event-website.

Aanmelden
Bent u een relatie van VSR en heeft u nog geen uitnodiging ontvangen, klik dan hier om een mail te sturen aan het secretariaat zodat wij u een persoonlijke uitnodiging kunnen mailen.

Deel dit nieuwsbericht