VSR VSR
Lang French Lang English

VSR nodigt u graag uit voor het VSR Zomerevent dat op woensdagmiddag 6 september a.s. gaat plaatsvinden in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Dominique Schreinemachers is onze gastspreker. Zij is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht. Ze is opgeleid door oud Vietnam veteranen in de Verenigde Staten en heeft zich als vrouw staande weten te houden in een mannenwereld tijdens de meest uitdagende trainingen en missies, waaronder de missie naar Afghanistan waar ze met haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban.

Tegenwoordig inspireert Dominique mensen door haar verhalen die eenieder raken en aanzetten tot nadenken. Belangrijke thema’s in de dagelijkse praktijk van Dominique zijn: samenwerken, leiderschap, mentale en emotionele weerbaarheid en communicatie. Ze leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf.

Wat is jouw missie!?

Bekijk hier het uitgebreide programma van het VSR Zomerevent Het event wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

AANMELDEN VSR ZOMEREVENT
Bent u erbij? De leden en relaties hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heeft u interesse en geen uitnodiging ontvangen, klik dan hier om ons te informeren dat u graag wilt deelnemen, u bent van harte welkom. Graag tot 6 september in Soest!


Dominique Schreinemachers

Deel dit nieuwsbericht