VSR Mijn VSR

Hoewel het EK Voetbal voor Nederland niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, heeft dat zeker niet gelegen aan het stadion waar het Nederlands elftal de groepswedstrijden heeft gespeeld. De Johan Cruijff ArenA in Amsterdam is immers uitstekend toegerust om dergelijke grootschalige evenementen te faciliteren.

Maar welke facilitaire uitdagingen is de Johan Cruijff ArenA in de voorbereidingen op, tijdens en na afloop van het EK-Voetbal EURO2020 allemaal tegen gekomen?

Henk van Raan, Chief Innovation Officer en Director Facility Management Amsterdam ArenA, licht tijdens het VSR-Zomerevent een tipje van de sluier op en neemt ons mee in die “challenge”. Daarnaast zal hij ingaan op de ambitie van Amsterdam Innovation Arena om het meest innovatieve stadion ter wereld te worden.

Aansluitend mag een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA natuurlijk niet ontbreken. Het VSR Zomerevent wordt afgesloten met een netwerkborrel.

U bent van harte uitgenodigd om bij dit VSR-Zomerevent op 8 september a.s. vanaf 14.30 uur in de Johan Cruijff ArenA aanwezig te zijn!

Aanmelden voor het VSR Zomerevent is noodzakelijk, klik hier

VSR Zomerevent: check hier het actuele programma

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht