VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

Zoals tijdens het Zomerevent door Diane van Dijk als voorzitter van VSR is toegelicht, houdt VSR zich met bijeenkomsten, activiteiten en onderzoeken bezig met een breed scala aan onderwerpen die betrekking hebben op de professionele schoonmaak.

Die onderwerpen worden veelal gesignaleerd en aangedragen door leden van VSR-Commissies, het bestuur en andere actief betrokkenen bij VSR. Hoewel die schoonmaakprofessionals allemaal uit een VSR-ledengroep komen (schoonmaakbedrijven, adviseurs, leveranciers etc.) en representatief zijn voor de VSR-ledengroep waartoe ze behoren, zouden we graag van álle VSR-leden vernemen wat er leeft in de markt, naar welke onderwerpen (verder) onderzoek wenselijk is etc. Daarbij hoort ook de vraag naar welke (sociale) media u het liefst gebruikt om VSR-informatie tot u te nemen.

Binnenkort wordt daartoe een zogenaamd “contentonderzoekje” aan alle VSR-leden toegestuurd. De oproep aan de leden is daarbij om hieraan een bijdrage te leveren zodat VSR activiteiten blijft uitvoeren die worden ondersteund door álle leden.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht