VSR VSR Mijn VSR

Op 17 mei 2023 organiseert VSR in de RAI Amsterdam samen met Schoonmakend Nederland, Interclean en NVZ- Schoon|Hygiënisch|Duurzaam het Hygiëneforum 2023. Het thema is: “Een gezonde organisatie begint bij een goede hygiëne”.

We zijn momenteel druk bezig om het programma samen te stellen. Ons doel is zoals iedere editie een inhoudelijk sterk programma te presenteren met een duidelijke link naar de huidige tijd. We maken ruimte voor verschillende plenaire sessies en workshops.

Naast dat wij actief sprekers aanschrijven, vragen wij uw hulp voor potentiële invulling van de workshops. Dit kan een mooie gelegenheid zijn om een best practice of innovatie binnen uw organisatie podium te geven en/of in direct contact te komen met de doelgroep. We hebben op onze eerdere oproep al enkele positieve reacties ontvangen maar er is nog ruimte voor het verzorgen van een workshop. De workshops duren 40 minuten en zijn er om samen de verdieping te zoeken bij onderwerpen gerelateerd aan het thema: Een gezonde organisatie begint bij een goede hygiëne. Centraal moet de link tussen klant en leverancier zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om als schoonmaakbedrijf samen met een klant een best practice toe te lichten, zoals het inrichten van hygiëne op grote evenementen.

Mocht u geïnteresseerd zijn of weet u een geschikte collega die dit heel leuk zou vinden, dan horen wij dat graag via een mail aan info@vsr-schoonmaak.nl. Omdat we zo vroeg in de voorbereiding zitten, is er nog veel mogelijk. Op basis van de (hoeveelheid) aanmeldingen zullen we definitief beslissen voor welke workshops er ruimte is binnen het gehele programma.

Bron: VSR

Deel dit nieuwsbericht