VSR VSR
Lang French Lang English

VSR-DKS

Naast VSR-KMS heeft VSR het zogenaamde VSR-DKS ontwikkeld. Dit procescontrolesysteem waarin onderdelen zoals het herkennen van vuilsoorten, vuilbeoordelingscriteria en eenvoudige administratieve rapportage en verwerking aan bod komen, is speciaal ontwikkeld voor intern gebruik door de directe leiding op een object (voorman, voorvrouw en objectleiding).

Toezicht door objectleiding

Door het DKS te hanteren verkrijgt de objectleiding op eenvoudige en efficiƫnte wijze inzicht in de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakhandelingen. Het kwaliteitsniveau kan met behulp van het DKS zodanig worden bewaakt dat, ingeval van afwijkingen, direct maatregelen kunnen worden genomen, zodanig dat zelfs tijdens het schoonmaken zelf zaken kunnen worden bijgestuurd.

Aansluiting bij VSR-KMS

Door gebruik te maken van de beoordelingscriteria van VSR-KMS voor het beoordelen van de schoonmaak van elementen, wordt nauwe aansluiting met VSR-KMS verkregen. Hiermee kan een schoonmaakdienst het kwaliteitsniveau zodanig bewaken dat de meting volgens VSR-KMS zo goed als zeker een goedkeur als resultaat oplevert. De resultaten van een VSR-DKS meting zijn bestemd voor intern gebruik.