VSR VSR Mijn VSR
Mijn VSR Lang French Lang English

Zoeken in de kennisbank

Verplaatsen van de schoonmaakuitvoering van avond naar daguren

Hoe de pandbewoners met het gebouw omgaan, kan van zeer grote invloed zijn op het eindresultaat van het schoonmaakonderhoud. Maar al te vaak wordt het schoonmaakwerk niet erkend of herkend.

In de onderstaande tabel een aantal voordelen en nadelen van dagschoonmaak. In het volledige artikel worden allen voor- en nadelen op een rijtje gezet. Download het artikel door rechts op de download knop te klikken.

Voordeel Nadeel
Betere communicatie tussen afnemer en leverancier van schoonmaakdiensten. Aan- en aflooptijden nemen toe (wachten op de lift).
Door confrontatie tussen schoonmaker en gebouwgebruiker mag verwacht worden dat vermijdbare vervuiling minder voorkomt. Het sociale contact beïnvloedt de productiviteit van de schoonmaker.
Goede communicatie tussen gebruiker en schoonmaker. Gebruiker verstrekt ineigenlijke opdrachten aan schoonmaker.